7 Questions With…Jenna Campbell, USB Les Rouges Women’s Volleyball, 2nd year libero

Université de Saint-Boniface (USB) Les Rouges won the MCAC championship this season and are the MCAC representative at the 2022 Canadian Collegiate Athletic Association (CCAA) Women’s Volleyball National Championship. USB play against Douglas College Royals in a Quarter-final match on Friday, March 25 at 6 pm CT hosted by Holland College in Charlottetown, PE.

CHAMPIONSHIP EDITION QUESTIONS:

1. Your goal for this season…And has it changed now?

Answer: Like most, my goal at the start of the season was to win Provincials.

2. Thoughts on being part of Nationals this season?

Answer: I feel extremely blessed to be able to participate at Nationals. I know that our league has been wanting to participate for a couple years now, so the fact that we are the first team from Manitoba to go is beyond exciting. I am very much looking forward to representing Manitoba this year!

3. When did you realize this team could do something special and make a championship run this year?

Answer: For me, I think it was the second week of practice. We had just started to get the rust off from our Covid break and I was able to see all the talent that our team had to offer. Not to mention, our team cohesion was impeccable. Our team is truly a family, and our dynamic is what really helped us to win the championship.

4. Why did you choose volleyball as a sport?

Answer: I chose volleyball, for the digging. Besides all the scrapes and bruises, it is all worth it to get that amazing dig that changes the game.

5. Who is the joker/fun person on your team?

Answer: Not gonna lie, it is pretty hard to pick just one. This might sound cliché, but I think my whole team is absolutely hilarious!

6. What are you listening to right now?…and/or pump up music?

Answer: For studying, I listen to a lot of piano and orchestra music, but for games the one pump up song will forever be Man’s Not Hot by Big Shaq.

7. Best social media/website to follow?

Answer: Of course, our Les Rouges Instagram account!!

BONUS: Favourite TV show and/or movie?

Answer: Top five movies; The Longest Yard, Deadpool, Good Will Hunting, Blades of Glory, and Star Wars: Attack of the Clones.

Live CCAA National WVB Championship webcast at: https://portal.stretchinternet.com/ccaasportsacsc/